Acasă Stiri Administratie SESIZĂRILE CETĂȚENILOR PE PAGINA DE FACEBOOK A PRIMĂRIEI CONSTANȚA VOR PRIMI RĂSPUNSURI...

SESIZĂRILE CETĂȚENILOR PE PAGINA DE FACEBOOK A PRIMĂRIEI CONSTANȚA VOR PRIMI RĂSPUNSURI ÎN APROXIMATIV TREI ZILE

20
1

Primăria municipiului Constanța este, de acum, reprezentată și pe paginile de socializare. Radu Mazăre a anunțat lansarea paginii de Facebook. Sesizările vor putea fi formulate de constănțeni și trimise direct de pe calculator, iar răspunsul va veni în aproximativ trei zile.
Primăria municipiului Constanța intră în era tehnologiei. Edilul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat că administrația de la malul mării și-a lansat pagina oficială de Facebook. Lăsând modestia la o parte, Mazăre a susținut că pagina de Facebook este cea mai elaborată pagină a unei instituții publice din România. Totodată, el a precizat că anunţurile municipalităţii vor fi postate în permanenţă. De asemenea, sesizările făcute de constănţeni pe Facebook vor primi răspuns în aproximativ trei zile, a mai precizat edilul. Primăria Constanţa beneficiază de un birou special care se ocupă doar de Facebook, iar pagina primăriei va fi conectată cu cea a Biroului de taxe și impozite locale.

1 COMENTARIU

  1. D-le primar,ce ar fi daca:!) macar o data pe luna, inspectorii din Primarie ar porni”per pedes” prin oras? Asa, ar vedea, mai bine stratul de praf de pe vitrinele magazinelor si institutiilor. Ar vedea si aspectul urat al fatadelor cladirilor. Sau ar remarca mirosul urat din anumite locuri, mizeria din altele. S-ar putea incepe cu o plimbare pe str. Stefan cel Mare ,pana la magazinul cunoscut ca „Antoniade”. Solutii: amenzi! Si a propos,amenda nu e impozit! nu se poate invoca”Nu amenzi, romanii sunt saraci”. Cine nu vrea amenda, sa pastreze curatenia, sa isi curete perimetrele locuintelor, magazinelor! 2) Sa angajati, atrageti prin sponsorizare, peisagisti care sa umple de flori, arbori , arbusti zona Piata Ovidiu. Alaturi de muzica placuta, calda, care a putut fi auzita, ar mai „incalzi” si infrumuseta zona. E prea multa piatra! Doar. Sa se interzica rularea si parcarea masinilor pe dalele abia montate pe drumul spre Cazino, de la Posta veche. Parcari si amenzi ptr. detinatorii masinilor care deja zac pe dale. Orasul nostru nu este atat de mare ca sa le fie greu sa strabata pe jos drumul ,de la locul parcarii pana la cafenelele din zona. In Occidentul atat de admirat de toti,” mananci o mamaliga”, de la locul parcarii masinii, pana acolo unde vrei sa ajungi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.