Arhive

SCAFANDRI MILITARI AU CONTINUAT CĂUTĂRILE STUDENTULUI DE LA ACADEMIA NAVALĂ „MIRCEA CEL BĂTRÂN”

Scafandri militari ai Forțelor Navale au continuat căutările tânărului student de la ACADEMIA NAVALĂ „MIRCEA CEL BĂTRÂN”. Băiatul de 21 de ani a fost dat dispărut în urmă cu două zile, după ce a trimis familiei un mesaj de rămas bun. Ultimele urme ale tînărului au fost găsite pe plajă, în zona stabilopozilor de la intrarea în stațiunea Mamaia.

Părinții băiatului de 21 de ani au sunat la 112, după ce au primit mesajul tînărului. Un Comandament de Urgență al armatei a fost instituit la scurt timp, însă autoritățile i-au dat de urmă după aproape 24 de ore.

Nimeni nu știe ce l-ar fi îndemnat pe Alexandru să recurgă la gestul extrem, mai ales că era student al Academiei Navale „Mircea cel Bătrîn” din Constanța, unde a trecut cu brio de testările psihologice. Printre lacrimi, familia vorbește despre o decepție în dragoste. Așa scria în ultimul mesaj pe care l-au primit de la el.

Bărcile scafandrilor militari au venit și au plecat de la mal, in speranța de-l găsi pe tânăr.

Alexandru Efsei avea 21 de ani și era născut în Tulcea, fiind singur la părinți. Studentul Academiei Navale „Mircea cel Bătrîn” era învoit zilele acestea. Procurorii militari au deschis o anchetă pentru a desluși misterul morții sale.