Acasă Turkvizion 2013 ULTIMA SEARĂ A FESTIVALULUI A FOST PETRECUTĂ LA ISTANBUL

ULTIMA SEARĂ A FESTIVALULUI A FOST PETRECUTĂ LA ISTANBUL

39
0

După o săptămână încărcată de emoții delegațiile care au participat la Turkvizyon 2013 au avut ocazia să se destindă și să își spună la revedere în cadrul unei plimbări cu vaporul-restaurant pe valurile Bosforului. Atmosfera a fost întregită de luminile orașului Istanbul și ale podului Bosforului, unul din cele mai mari poduri din lume.

Ultima seară din săptămâna dedicată festivalului Turkvizyon 2013 s-a desfășurat într-un cadru aparte. Delegațiile au luat parte la o masă festivă dedicată zămbetelor, iar promisiunile de revedere nu au lipsit. Un cunoscut cântăreț din Kazakstan, Adam (pe numele lui de scenă), a făcut parte din delegația Kazakstanului. Acesta a declarat că ar fi onorat să poată ajunge într-o zi să cânte în România.

Participanții, câștigători sau nu, s-au bucurat de compania celorlalți și au declarat că, indiferent cine a plecat cu trofeul acasă, țările trebuie să rămână unite și pe viitor să mai participe la astfel de evenimente într-un numâr cât mai mare.

Membrii juriului, indiferent ce țară au reprezentat, au declarat că a câștigat nu o țară, ci lumea turcică și că micile probleme care au apărut la această ediție cu siguranță vor fi rezolvate pe viitor.

Seara a venit cu o surpriză pentru membrii juriului. Aceștia au fost premiați pentru implicarea lor în cadrul festivalului. Conducerea televiziunii Alpha Media a fost de asemenea premiată.

Festivalul a reunit cu succes multe țări ale lumii turcice, într-un schimb cultural de succes. Participanții, câștigători sau nu ai marelui premiu, au plecat de la această primă ediție cu gândul că poate ediția următoare premiul va merge cu ei acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.