S-AU ANUNŢAT FINALIŞTII PRIMEI EDIŢII TURKVIZYON

În cadrul unei seri de neuitat, participanţii la festivalul Turkvizyon, s-au bucurat de un spectacol extraordinar. Seara a fost plină de cântece cu specific turces şi tătăresc. Emoţiile au fost mari, dar concurenţii nu s-au lăsat copleşiţi şi au urcat cu toţii pe scenă cu capul sus şi cu dorinţa de a ieşi învingători. Au fost cu toţii profeşionişti, iar rezultatul a fost o seară magică.

După doua zile de repetiţtii s-a ajuns la seara mult asteptată a festivalului Turkvizyon 2013. Seara semifinalei a fost o seară de spectacol cu o organizare de excepţie din toate punctele de vedere: sunet, acustică, dans, cântec şi atmosferă. Din cele 24 de tări care au urcat pe scena festivalului, 12 s-au calificat în finala ce va avea loc pe data de 21 decembrie.

Concurentul României, Genghiz-Erhan Cutlacai s-a declarat mulţumit de organizare şi onorat pentru faptul că a participat la acest festival, iar pe scenă a reprezentat România cu mândrie. Din păcate, concurentul României nu s-a calificat în finală.

Juriul a avut o datorie grea în seara semifinalei, deoarece toţi concurenţii au venit pregătiţi. Directorul televiziunii Alpha Media, Mioara Gîrbă Ţuţu a declarat că organizarea spectacolului a fost impecabilă.

Domnul Negiat a mulţumit televiziunii Alpha Media pentru participarea la acest eveniment şi a mai declarat că este încrezător ca în viitor să obţinem un loc în finală şi chiar, cine ştie, premiul cel mare.

Festivalul Turkvizyon continuă urmând ca în seara de 21 decembrie să fim martorii etapei finale. Rămâneţi pe frecvenţa Alpha Media.