Arhive

EMOŢII MARI, ÎNCREDERE ŞI O MARE ONOARE PENTRU ROMÂNIA DE A PARTICIPA LA TURKVIZYON 2013 – EDIŢIA I

Săptămâna aceasta se desfășoară ediția I a festivalului de muzică pop Turkvizyon 2013. Festivalul are loc în Esckișehir, Turcia și reunește 24 de țări. Dintre acestea amintim Croația, Moldova, România, Turcia, Irak, Kazakstan, Republica Altai, Cipru și multe altele.

Începutul săptămânii a venit cu mari emoții dar și cu multe bucurii pentru numărul mare de participanți din cadrul festivalului Turkvizyon.

Delagațiile țărilor participante s-au adunat la Eschișehir, Turcia pentru a da startul pregătirilor pentru festival.

România este reprezentată în cadrul festivalului de către Gengiz Erhan Cutlacai, profesor de muzică din Medgidia. Acesta a recunoscut ca emoțiile sunt mari, dar a venit cu gânduri de învingător și va da tot ce este mai bun astfel încât țara lui să fie mandrîa de el

Reprezentantul delegației României, Negiat Sali, este încrezător în șansele României

În juriul internațional, România este reprezentată de Directorul Televiziunii Alpha Media, Mioara Gîrbă-Țuțu, care este onorată de invitația organizatorilor acestui festival.

Prima seară a fost dedicată socializării și voiei bune. Participanților celor 24 de țări li s-a pregătit o frumoasă supriză reprezentată de susținerea unui recital jazz
Ambianță cântat

La final artistul din Crimeea a ținut să le adreseze un mesaj tătarilor din Dobrogea

Televiziunea Alpha Media vă va ține la curent 24/24 ore cu ceea ce se întâmplă la acest festival. Rămâneți pe frecvența Alpha Media ( Promo din filmarea turcilor)