Tinerii din PSD Sibiu au sărit în ajutorul copiilor proveniți din familii defavorizate

Sediul PSD Sibiu a fost luat astăzi ”cu asalt” de tinerii din PES și TSD (Tineretul Social Democrat) Sibiu.

Deputatul social-democrat, Bogdan Trif,
împreună cu noua președintă a Organizației Municipale PSD Sibiu, Laura Barac, cu președintele executiv al organizației, Sebastian Șebu și cu noua președintă a femeilor din cadrul aceleiași organizații, dr. Ștefania Șerban, au stat de vorbă cu tinerii colegi.

“Tinerii au spus clar că vor să se implice nu doar în acțiunile ce țin de Organizația noastră, ci și să vină cu soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea din care fac parte.

Și au demonstrat imediat acest lucru. De la sediul nostru, tinerii au mers la două familii cu trei copii din Sibiu, iar apoi la alte două familii cu opt copii în satul Armeni, comuna Loamneș, unde au fost întâmpinați de doamna primar Maria Greavu. Le-au dăruit copiilor provenind din aceste familii defavorizate ghiozdane complet echipate cu caiete, creioane, pixuri, truse de geometrie etc., pentru începerea anului școlar.
Îi felicit pe tinerii mei colegi pentru gestul lor și îi asigur de tot sprijinul meu pentru acțiunile pe care le vor întreprinde în viitor.”