”…Suntem datori să ne apărăm tradițiile și moștenirea culturală, promovând o viziune bazată pe valori creștine”

Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” al partidului AUR a organizat la Palatul Parlamentului, conferința intitulată „Femeia – între normalitate și ideologie”.

“Evenimentul a reunit personalități conservatoare și tradiționaliste din România și din străinătate, fiind centrat pe următorul mesaj: nu este loc pentru ideologie în noțiunile „bărbat” și „femeie”. Ca oameni de dreapta, conservatori, suntem datori să ne apărăm tradițiile și moștenirea culturală, promovând o viziune bazată pe valori creștine.


Evenimentul este structurat în jurul unei sesiuni plenare și a mai multor paneluri de dezbatere. La final, vom trage o serie de concluzii, iar răspunsurile noastre la problemele și provocările dezbătute vor fi integrate într-un plan concret de acțiune.


Normalitatea și bunul simț ne spun să respectăm și să prețuim femeile, în timp ce ideologia doar le folosește în beneficiul unei agende politice distructive. În acest context, cea mai mare greșeală pe care o putem face este să rămânem tăcuți și indiferenți, făcând sistematic compromisuri de dragul unei normalități care nu se va mai întoarce niciodată.”, au transmis reprezentanții AUR.