Arhive

MITINGUL ORGANIZAT DE ACL A REUNIT MII DE OAMENI DIN MAI MULTE ZONE ALE ȚĂRII

Klaus Iohannis a venit în fața constănțenilor pentru a le transmite că România poate fi întradevăr un loc unde lucrurile se fac bine ca în orice țară occidentală. Candidatul la președinție a fost însoțit de zeci de reprezentanți ai Alianței Creștin Liberale. Cu toţii le-au vorbit miilor de oameni ce au venit din mai multe zone ale țării.

Mii de oameni l-au primit pe candidatul la președinție Klaus Iohannis cu brațele deschise. Evenimentul s-a desfăşurat în Piața Far din municipiul Constanța.

Simpatizanții din mai multe zone ale țării au venit pentru a-și susține favoritul în lupta pentru Cotroceni. (aici imagini de la miting) Cu toţii au fluturat steaguri și au scandat numele lui Iohannis.

La miting au luat parte nume grele ale politcii din România care îl sprijină pe Iohannis în campania electorală.

Cei aflați pe scenă au prezentat motivele pentru care candidatul trebuie votat, și atuurile lui pe care le are în fața celorlalți aspiranți la președinție.

Klaus Iohannis le-a mulțumit simpatizanților și le-a transmis mesaje prin care a garantat dacă ajunge preşedinte România va fi mai bună, mai corectă și mai prosperă.

La finalul Evenimentului Klaus Iohannis a făcut o baie de mulţime. Oamenii l-au oprit, s-au fotografiat cu el şi şi-au expus problemele.

Campania electorală continuă iar Klaus Iohannis va efectua şi alte vizite prin țară. Şi asta în dorinţa de a obţine cât mai multe voturi şi de a prezenta argumentele pentru o ROMÂNIE A LUCRULUI BINE FĂCUT.