TELEVIZIUNEA ALPHA MEDIA LA CEAS ANIVERSAR – 7 ANI DE EMISIE

La mulţi ani, Alpha Media! La mulţi ani tuturor! Povestea Continuă!!!

MIERCURI 15 OCT. ora 20.00, IN DIRECT, EDITIE SPECIALA: LA MULTI ANI, ALPHA MEDIA APROAPE DE OAMENI!!!

“15 octombrie – este pentru noi o zi de bilanţ şi de promisiuni, un nou început la fel de dinamic şi de proaspăt ca în prima zi de emisie.
Pentru că acestă zi trebuie sărbătorită aşa cum se cuvine, ALPHA MEDIA dedică zilei de 15 oct. un program special, cu emisiuni retrospective şi aniversare, cu invitaţi şi vedete care au făcut istorie dar şi cu numeroase surprize.

O scurtă privire peste 7 ani de viaţă, respectiv peste ediţii de Ştiri Alpha Media, ediţii de emisiuni politice, sociale, culturale, religioase, de divertisment, dar şi transmisii în direct-toate acestea arată că ne-am ţinut o promisiune făcută telespectatorilor că vor avea în noi o sursă sigură pentru informare si că vor afla de la noi detalii dincolo de uşile închise şi de zidul de discreţie.

7 ani de emisie, 7 ani de realitate la Alpha Media direct în casa ta!

Dar nu ne vom opri aici, căci suntem de neoprit!
Noi suntem oamenii din faţa şi din spatele TV Alpha Media. Tineri, dinamici, perseverenţi, dar mai presus de toate: Aproape de voi! De vorbă cu voi!

Atitudine, curajul de a spune lucrurilor pe nume, puterea de asumare a deciziilor, de a lupta cu prejudecăţile, de a promova valorile şi principiile reale de viaţă, în funcţie de dorinţa de a avea o carieră de succes şi nu doar un job, dar şi o familie reuşită, în funcţie de puterea lor de a-şi apăra idealul, de a şti să se impună pentru adevăr şi de a fi cu picioarele pe pământ în acelaşi timp. 7 ani în care am învăţat, am progresat, ne-am chinuit şi… am crescut. Timp în care am înţeles mai mult ca oricând ce înseamnă o echipă.

La mulţi ani, Alpha Media! La mulţi ani tuturor!
Este un motiv de sărbătoare, dar şi o provocare. Nimic nu ne va sta în cale. Vor urma şi alte succese şi toate pentru dumneavoastră telespectatorul Alpha Media. Cel mai informat, cel mai răsfăţat, cel mai fericit!
Alpha Media, Aproape de oameni! Alpha Media, Mai întâi Adevărul!
Noi suntem oamenii din faţa şi din spatele TV Alpha Media. Tineri, dinamici, perseverenţi, dar mai presus de toate: Aproape de voi! De vorbă cu voi!

Celor cărora le-am câştigat încrederea în aceşti 7 ani, le spunem că este acum activul nostru cel mai de preţ, celor cărora nu le-am câştigat-o încă, îi invităm să caute şi să intre pe frecvenţa Alpha Media, să împartă cu noi idei, proiecte, critici, şi binele şi răul. Şi unora şi altora le mulţumim! Mergem mai departe pentru ei!

Cu ajutorul lui Dumnezeu Înainte!

Mioara GÎRBĂ-ȚUȚU, director TV ALPHA MEDIA