Arhive

ULTIMA ÎNTRUNIRE A CONSILIERILOR DIN MEDGIDIA S-A LĂSAT CU „VORBE GRELE”

În cadrul ultimei ședințe de consiliu au existat discuții pe tema unui subiect controversat. Mai exact alesul local Marian Butnaru a ridicat problema spaţiilor închiriate din incinta unităţilor de învăţământ și nu numai. Potrivit consilierului acestea nu au mai fost scoase la licitație publică.

La capitolul diverse a ultimei ședințe extraordinare din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, consilierul local Marian Butnaru a fost foarte revoltat.

Fără prea multe detalii, el a susținut faptul că în cel mai scurt timp dorește să vadă toate datele ce atestă legalitatea funcționarii firmelor amplasate în cadrul unităţilor de învăţământ și nu numai. Cum primarul nu a fost prezent la întrunire, înlocuitorul legal a rămas viceprimarul Luminița Vlădescu. Astfel că toate problemele „au picat” pe capul ei.

La auzul acestor vorbe viceprimarul a fost vizibil deranjat de modul de abordare al consilierului.

Singurul care se pare că știa despre această problemă era alesul local Marian Butnaru. În schimb ceilalți consilieri nu erau informați în legătură cu această presupusă ilegalitate.

Până când se vor face publice datele exacte cu privire la problema ridicată de Marian Butnaru, situația va rămâne doar la nivel de dezbatere.