Arhive

CAZINOUL DIN CONSTANŢA S-A TRANSFORMAT ÎNTR-UN PLATOU DE FILMARE

Cazinoul din Constanța s-a transformat într-un platou de filmare. Aici se va turna filmul „Miracolul de la Techir”. Pregătirile sunt în toi! Oamenii muncesc de zor pentru ca totul să fie gata la primele scene filmate în clădirea simbol a orașului de la malul mării.

Este vorba de un film artistic de lung metraj unde regizorul este Ruxandra Zenide(cu accent pe ultimul e), scenograf Călin Papură, iar producător Alexandru Iordăchescu. Pelicula este realizată de o casă de producție românească.

Filmările în Cazino încep pe data de 15 noiembrie și se finalizează pe 2 decembrie. Dar acțiunea filmului nu se derulează doar în această locație. Au mai fost efectuate filmări și în alte zone din Constanța.

Cei care pregătesc platourile de filmare au în vedere amenajarea unui Hotel de lux, unde vor fi decorate următoarele: un apartament cu baie, un spa, lobbiul hotelului, dar și spațiile intermediare ca biroul directorului, vestiarele și un laborator. De exemplu spa-ul arată așa…. ( pauză si intra imagini cu spaul cum arata el acum ) , și va urma să fie amenajat în acest mod (iar pauza doar cu imagini – imagini din poza de pe stalp – cum va arata la final). Actorii peliculei sunt: Dorotheea Petre – rol principal, Bogdan Dumitrache – cel care a jucat în filmul „Poziția copilului”, Viorica Chelbea, Emilia Laonson și mulți alții.