Arhive

CONSTĂNȚENII CONTINUĂ LUPTA PENTRU OBȚINEREA CELUI DE-AL ZECELEA TITLU DIN ISTORIE

Partida dintre HCM Constanța și CSM București, scor 30-31, disputată miercuri seară, în Sala Sporturilor din Constanța, a confirmat încă o dată faptul că sezonul 2014/2015 al Ligii Naționale de handbal masculin este cel mai disputat din ultimii 15 ani. Deși nu beneficiază de același sprijin financiar constănțenii continuă lupta pentru obținerea celui de-al zecelea titlu din istorie.

HCM se află în acest moment la doar trei puncte de prima poziție. De altfel, distanța dintre locul 1, ocupat de CSM București, și locul 6, pe care se află Dunărea Călărași, este de doar patru puncte! HCM a pierdut o bună șansă de a se desprinde în clasament de principalele urmăritoare, dar până la finalul sezonului drumul este lung și orice este posibil.

„Așa cum am spus și în prima etapă, cu Călărași, iată că și CSM București, ca și alte formații la care nu se aștepta nimeni să aibă astfel de evoluții, reușește să fie acolo sus. Trecem printr-o perioadă grea, dar am încercat mereu să jucăm, pentru că știm că cei care sunt în teren se fac de rușine dacă pierd. Din punctul meu de vedere, orice jucător care se află în acest moment la HCM și-a făcut datoria față de echipă”, a precizat centrul Marius Stavrositu.
Antrenorul echipei bucureștene, Bozo Rudic, recunoștea la final că elevii săi au obținut un succes nesperat și după modul în care s-a desfășurat partida, mai ales în ultimele minute, ar fi fost mulțumit chiar și cu un rezultat de egalitate.

HCM Constanța va disputa următoarea partidă duminică, de la ora 12.00, în deplasare, cu CSU Suceava, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale.