ZECI DE PERSOANE AU PARTICIPAT LA LANSAREA DE LAMPIOANE PE STADION

Lansare de lampioane la Medgidia. Evenimentul a avut loc în zona pătrățel din cadrul Stadionului Iftimie Ilisei din Medgidia. Mai mulți tineri au dat curs invitației și împreună cu prietenii sau familia și-au pus câte o dorință, apoi au înălțat lampionul către cer.

Zeci de persoane au venit pe stadion pentru a lansa lampioane către cer. Inițativa aparține unui tânăr din oraș . Acesta dorește să marcheze mai multe evenimente în cadrul unui proiect care se va desfășura în viitor.

Tradiția asiatică de a trimite mesaje și dorințe către cer cu ajutorul lampioanelor nu s-a realizat prea des la Medgidia. Se scrie un mesaj pe suprafața acestora sau se poate chiar desena ceva de către persoanele care au inclinații artistice. Mesajele pot fi diferite, de la dorințe la rugăciuni sau chiar obiective care contribuie la îmbogățirea experienței. Ce ştiu tinerii despre toate acestea?

Spectacolul lansării lampioanelor a fost unul extraordinar. Un drum lin și solemn către cer. Acestea au fost privite cu uimire de către cei care le-au înălțat. Ele au purtat mesajele și dorințele până în momentul în care s-au pierut printre stele.