Arhive

Weinfest Mediaș – Christmas Edition I

Ca mulțumire pentru sprijinul și suportul adus în timpul anului, organizatorii Weinfest Mediaș și Turrepitz oferă sponsorilor, partenerilor și comunității locale un nou eveniment de suflet, prima ediție de Craciun, parte a conceptului Weinfest Mediaș, în care să simțim magia Crăciunului.

Vin fiert, ceai cald, ciocolată caldă, gastronomie și surprize, un prilej de a ne întâlni și a petrece clipe de neuitat într-un ambient feeric în castelul din centrul orașului!

Să sărbătorim ca o mare familie, să ne iubim aproapele, să fim mai buni unii cu alții, să iertăm gresiților noștrii și să fim fericiți, sentimente care sa ne însoțească întregul an care urmează!

Să lăsăm deoparte părerile și opțiunile sociale, politice si economice, să ne bucurăm de Nașterea Domnului, sărbătoare sfântă care aduce lumină în sufletele tuturor creștinilor!

15 Decembrie 2023 ora 18.00 – deschiderea oficială
15-23 Decembrie 2023 orele 18.00-23.00
23 Decembrie 2023 ora 23.00 – închiderea oficială

Intrarea liberă! Vă așteptăm cu drag!

Turrepitz – paznicul cetǎții, Asociatia pentru reconstrucția Vechii Metropole de vin a Transilvaniei, Asociația Locului Natal, Asociația Pusteblume Medias, FDGR Medias!