Arhive

VIZIUNEA LUI KLAUS IOHANNIS DESPRE CUM TREBUIE SĂ EVOLUEZE ROMÂNIA ÎN URMĂTORII 10 ANI

Klaus Iohannis vine în fața oamenilor din întreaga țară. Şi asta pentru a le transmite că România poate fi într-adevăr un loc unde lucrurile se fac bine ca în orice țară occidentală. Candidatul la președinție este însoțit în campania sa de zeci de reprezentanți ai Alianței Creștin Liberale.

Klaus Iohannis dorește ca în plan extern, România să devină un aliat de nădejde. Să fie un partener respectat, cu o identitate bine conturată în UE, NATO și alte organisme de cooperare regională și internațională. De asemenea candidatul la prezidenţiale spune că ţara noastră trebuie să aibă o strategie de politică externă care să-i calibreze corect ambițiile la capabilități.

Iohannis are simpatizanți în toate zonele țării. Oameni din Buzău, Constanța, Prahova, București, Călărași, Medgidia și multe alte localităţi merg alături de el la întâlnirile cu electoratul.

La miting-uri iau parte politicieni din toată țara care îl sprijină pe Iohannis în campania electorală.

Toți cei care îl urmeaază prezintă mulțimii motivele pentru care candidatul trebuie votat, dar și atuurile pe care le are în fața celorlalți aspiranți la scaunul de la Cotroceni.

Klaus Iohannis le mulțumește de fiecare dată simpatizanților că sunt alături de el și le transmite mesaje în care garantează că România cu un președinte ca el va fi una mai bună, mai corectă și prosperă.

Prezidenţiabilul susține că România lucrului bine făcut este statul care pune în centrul preocupărilor sale cetățeanul. Este națiunea care știe să-și (re)afirme identitatea și demnitatea.