Arhive

HCM CONSTANŢA A PIERDUT ÎN FAŢA CELOR DE LA POLI TIMIŞOARA

Surpriză în etapa a noua din Liga Naţională de handbal. Campioana HCM Constanţa a fost învinsă pe teren propriu de Poli Timişoara. Scorul final a fost 28-24 pentru timișoreni, care urcă pe locul 7 în clasament.

HCM Constanța a făcut un nou pas greșit în lupta cu liderul din Baia Mare. Meciul de pe teren propriu cu Poli Timișoara a început perfect pentru campioni. După un sfert de oră cu goluri puține, HCM au trecut la comanda partidei. La pauză, s-a intrat cu avantaj pentru HCM, 13-9. În partea secundă, goalkeeperul oaspeților, Daskaloski, a făcut adevărate minuni – a ajuns la 14 parade în meci, iar HCM a înscris doar două goluri în 15 minute.
Timișoara a trecut la conducere, 15-14, în minutul 38, după care a continuat să își mărească avantajul, chiar dacă portarul advers Rudi Stănescu a parat 4 lovituri de la 7 metri. Chikovani (Cicovani)a fost cel mai bun marcator pentru Poli, cu opt goluri, iar Denis Grigoraș a înscris și el de 7 ori. S-a terminat 28-24 pentru timișoreni, care urcă pe locul 7, în timp ce HCM rămâne pe poziția secundă.