Arhive

VIAŢA ESTE PLINĂ DE DECIZII…

Viaţa e plină de Decizii… decizii care nu se vor termina niciodată. Întreaga viaţă e o călătorie în care trebuie să iei Decizii la fiecare pas. Cu cât mai repede transformaţi procesul de a vă decide într-un proces plăcut, cu atât mai mult vă puteţi bucura de viaţă.

Sfatul meu, pentru absolut toate deciziile pe care le aveţi de luat este să fiți mereu conştienţi ce anume aţi regreta mai mult şi să vă ascultaţi inima înainte de a încerca să raționalizați.

E bine să ţineţi minte că absolut orice Decizie e bună atâta timp cât e una luată. O Decizie luată îţi permite să îţi canalizezi atenţia asupra ei, să o remarci mai bine, să o analizezi în profunzime şi, eventual, să îi identifici punctele slabe sau dezavantajele.

mioara
Dacă se va dovedi o decizie greşită pe termen lung, vă puteţi întoarce oricând asupra unei alte decizii disponibile la acel moment. Regretul că aţi făcut ceva greşit e ceva ce va trece cu timpul, regretul că nu aţi avut curaj să faceţi un anumit pas, vă va urmări mult timp, poate chiar tot restul vieţii, în cazul unei decizii majore. O viaţă trăită în regret e o viaţă tristă.

Încearcă orice îţi spune inima, este mai bine decât să te întrebi „ce ar fi fost dacă…?” .