Arhive

ATENŢIE, SE OPREŞTE APA!

Pentru executarea unor lucrări de racordare reţele noi la sistemul centralizat de distribuţie apă potabilă din municipiul Constanţa, în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri 26 februarie 2014, între orele 08,00 – 16,00. Vor fi afectaţi consumatorii din zona Complexului Flămânda, cartierul Tomis I și cei de pe strada Nicolae Iorga pe tronsonul delimitat de intersecţiile cu Al. Panselei și Mircea cel Bătrân, precum și abonaţii alimentaţi prin punctul termic nr.112.

De asemenea pentru executarea unor lucrări din cadrul POS Mediu, de reabilitare reţele distribuţie, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile joi, 27 februarie 2014, în intervalul 08,00 – 20,00. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Traian între Terasa Colonadelor și Restaurant Albatros și zona de blocuri de pe Al. Lupeni cu punctul termic nr.63.

RAJA îşi cere scuze faţă de constănţenii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigură că va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Toţi abonaţii afectaţi de această întrerupere sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe timpul întreruperii furnizării.

Biroul de presă
RAJA S.A.