Tabăra de creație Jocul ca Teatru, ediția a X-a

Tabără de creație Jocul ca Teatru oferă tinerilor participanți accesul la ateliere, activități culturale, vizite, activități de descoperire a naturii într-un mod nonformal, agreabil, activități care vor dezvolta spiritul comunitar și lucrul în echipă. Tinerii participanți au posibilitatea de a se cunoaște între ei, de a lega noi prietenii, iar după plecarea din tabără vor fi capabili să-și folosească spiritul creator în angajarea de activități comunitare la toate nivelurile.

Jocul ca Teatru a ajuns în acest an la a 10 a ediție de organizare fără perioade de întrerupere. Prima ediție a avut loc în 2011 la Cisnădioara, județul Sibiu urmând apoi alte ediții de succes cu participări masive la Ocna Sibiului, Râul Sadului și Păltiniș.

După 10 ani ne întoarcem exact în locul din care am început această frumoasă aventură. Au trecut generații de tineri prin acest proiect și e extraordinar să îi vezi cum își desprind aripile și zboară, să îi vezi cum prind curaj și devin ce vor ei.

a spus Cătălin Grigoraș, președintele Asociației de Tineret Become

În acest an pandemic activitățile au fost organizate strict la nivel județean cu grijă deosebită pentru respectarea normelor în vigoare. În proiect participă 30 de tineri cu vârste cuprinse între 14 si 35 de ani și 6 formatori, actori ai Companiei de Teatru BECOME.

Proiectul este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu la Concursului Local de Proiecte în cadrul P2 – program de susținere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului.