Arhive

SE REAMENAJEAZĂ LOCUL DE JOACĂ DIN CARTIERUL IMUM DIN MEDGIDIA

Veşti bune pentru părinţi şi copii. Locul de joacă din zona IMUM se reamenajează. De câteva zile o echipă de muncitori lucrează de zor la montarea echipamentelor de joacă. Autorităţile spun că proiectul se va finaliza curând şi locul de joacă va putea fi folosit.

În urmă cu ceva timp administrația locală a hotărât ca locul de joacă din zona IMUM să fie transformat în parcare. La aflarea veștii oamenii au fost nemulțumiți şi au solicitat administrației locale să fie reamenajat.

După protestul cetăţenilor primăria s-a răzgândit. Aşa că o echipă de muncitori s-a pus pe treabă şi a montat o mare parte din echipamentele care îi vor bucura pe copii.

Oamenii sunt bucuroși că vor beneficia de un loc de joacă în cartierul lor. Însă doresc ca acesta să fie supravegheat pentru a nu fi distrus.

Potrivit specialiştilor parcul este locul în care imaginația copilăriei găsește prilej să se desfășoare. În același timp, într-un loc de joacă plin cu copii voioși, adulții se încărcă cu energie. Dar pentru toate acestea este nevoie ca spaţiile de joacă şi parcurile să existe…