ȘCOALA ALTFEL LA REBEL FIGHTERS ACADEMY CONSTANȚA

ȘCOALA ALTFEL LA REBEL FIGHTERS ACADEMY CONSTANȚA
În cadrul programului național „Școala Altfel – Să știi mai multe să fii mai bun!” elevii clasei I A, de la Școala Primară „Petre Ispirescu” din Constanta au participat la ORA DE KEMPO KIDS. Evenimentul a fost găzduit de Rebel Fighters Academy Constanța. Instructorul Ionel Crînguș i-a învățat pe copii ce înseamnă KEMPO. Astfel micuții au aflat că este cel mai complex sport de luptă ce provine din artele marțiale tradiționale.

KEMPO poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă, având o varietate de probe de concurs printre care KATA, SELF-DEFENSE, SEMI – KEMPO, SUBMISSION, FULL KEMPO, KEMPO MMA. Reprezentantul Rebel Fighters Academy Constanța le-a explicat elevilor că acest sport poate fi practicat de orice om obișnuit care nu vrea să facă performanță. Activitatea care poartă denumirea de KEMPO KICK reprezintă o metodă excelentă de tonifiere fizică.

CITEȘTE ȘI KEMPO K1 CONSTANȚA – UN STIL DE VIAȚĂ PENTRU COPILUL TĂU

Copiii s-au declarat încântați de evenimentul în cadrul căruia au primit și diplome. Ionel Crînguș i-a îndemnat pe copii dă vină la antrenamente deoarece KEMPO nu reprezintă doar luptă, ci este un antrenament pentru corp, minte și chiar pentru suflet.