ȘAPTE ELEVI DIN CONSTANŢA AU CLASAT ORAȘUL PE PRIMELE LOCURI LA CAPITOLUL PERFORMANȚĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÎNT

Șapte elevi constănțeni au clasat orașul de la malul mării pe primele locuri privind performanța în învățămînt. Cu ambiție și multă muncă, atît la orele de curs cît și în timpul lor liber, tinerii au reușit să obțină nota perfectă la Evaluarea Națională și au planuri măreţe.

Ei sunt elevii care reprezintă orașul de la malul mării, cu o performanță demnă de luat ca exemplu. Au obținut nota perfectă la primul examen din viața lor.

Siguri pe ei, au trecut peste emoții și s-au lăsat ghidați de ambiție pentru a obține performanță.

Drumul nu a fost ușor deloc, însă au reușit să se ridice, la fiecare piedică și să meargă mai departe. Este și cazul marii absente de la festivitatea de marţi, o tînără care constituie un adevărat model de tărie de caracter. După o accidentare la karate care a fost la un pas să-i compromită performanțaele atît la învățătură cît și în sport, tînăra a reușit să obțină nota perfectă la Evaluarea Națională. Mama sa a povestit, cu lacrimi în ochi, întreaga experiență văzută prin ochii unui părinte.

Alături de fiecare dintre acești elevi pe tot parcursul drumului spre maturitate le-au stat părinții dar și profesorii care le-au îndrumat pașii din prima zi de școală.

Din păcate însă, mulți dintre acești elevi aleg să își exploateze potențialul departe de casă, în țări unde li se deschid adevărate oportunități de a-și clădi un viitor.