Arhive

SĂGEATA NĂVODARI SPERĂ ÎNCĂ LA PROMOVAREA ÎN PRIMA LIGĂ

Sageata Navodari si-a reunit lotul, in componenta clubului de azi: patru brazilieni, un spaniol si un sarb. Conducerea se gandeste sa organizeze si doua cantaonamente, unul in propria baza, iar cel de-al doilea la Poiana Brasov sau Snagov.

Retrogradată în liga secundă după un singur sezon petrecut pe prima scenă a fotbalului românesc, Săgeata Năvodari a depăşit rapid perioada mai delicată din această vară şi a început un nou proiect pentru a promova încă o dată în Liga 1. Astfel, managerul general al grupării de pe litoral, Aurelian Băbuţan, a decis să rămână în funcţie, iar antrenorul Cătălin Anghel a acceptat să continue la Năvodari şi în acest campionat. 

Printre schimbările care vor avea loc la nivelul lotului de jucători, profund remaniat după retrogradare. Noile achiziţii ale clubului năvodărean au fost prezente la reunirea lotului. Printre acestea se numără ş-au numara câteva surprize, oficialii de la Săgeata îndreptându-şi din nou atenţia către piaţa externă.

„La reunirea lotului vor veni o parte dintre cei transferaţi în această vară, în timp ce alţii vor ajunge în cursul serii de joi. Am apelat şi la străini, astfel că vor veni patru brazilieni, un spaniol şi un sârb. Probabil că la prima întâlnire din acest sezon vor fi aproape 30 de jucători. Dintre aceştia, opt-nouă au semnat deja, iar ceilalţi sunt în probe. În plus, au mai rămas din lotul din sezonul trecut o parte dintre jucători, printre care Vezan, Muzac, Chiţu, Bărbulescu, Vieru şi Gordin”, a spus Băbuţan

Năvodărenii au creionat deja un program de pregătire pentru această vară, având deja fixate două cantonamente – la propria bază sportivă, în perioada 20-30 iulie, şi la Poiana Braşov sau Snagov, în perioada 1-15 august. În plus, au fost deja stabilite primele partide de verificare, cu Delta Tulcea, la 25 iulie, şi cu FC Farul, la 28 iulie.