Arhive

CURĂȚENIA ESTE PUSĂ SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII DE CĂTRE CETĂȚENII DIN MEDGIDIA

Curățenia trebuie menținută nu doar acasă ci și în parcurile pe care le frecventăm. Că ieșim să ne relaxăm, să alergăm sau să ne ducem copiii în parc la joacă, parcurile trebuie să fie spații sigure pentru toată lumea .

După o zi oboositoare de muncă , o plimbare în parc este ca o mană cerească.
Dar ce ne facem dacă parcul devine o gramadă de gunoi ? În mod sigur , am evita aceste spații libere. În aceste sens Primăria Municipiului Medgidia a pus oamenii de la salubritate la lucru. Astfel, parcul din Piațeta Decebal este curat, plin de flori și radiază în culori vii, iar cetățenii ies la promenadă în fiecare zi.

Ca peste tot întâlnim și locuri mai puțin îngrijitge, fapt ce se datorează și oamenilor care, își „uită” gunoaiele pe alei.

Parcurile din Medgidia se află într-un proiect de reabilitare ce se va încheia pe 21 noiembrie . În mod normal, în tot acest timp accesul în parcuri trebuia să fie interzis publicului. Dar având în vedere că sunt puține spații verzi pentru cetățeni și suntem în toiul verii , s-a trecut cu vederea acest aspect.

Până se va finaliza reabilitarea , cei de la ajutorul social se vor ocupa de igienizarea parcurilor. Problema este că ei au disponibilitate de muncă între 3 și 7 zile pe luna, în zile diferite. Tocmai din această cauză există intermitențe în întreținerea parcurilor din oraș .