Arhive

SĂPTĂMÂNA VIITOARE VOR AVEA LOC ,,ZILELE ORAȘULUI” LA MEDGIDIA

În perioada 1-7 septembrie se va desfășura o nouă ediţie a “Zilelor oraşului”. Timp de o săptămînă, la Medgidia se vor derula o serie de activităţi culturale, sportive şi artistice menite să aducă un suflu de sărbătoare în localitate. Locuitorii sunt aşteptaţi să ia parte la spectacole de teatru, lansări de cărţi și expoziții de pictură.

Anul acesta, cea de-a XV-a ediţie a Zilelor Municipiului Medgidia se va desfăşura în perioada 01-07 septembrie. În prima zi va avea loc o lansare de carte a unui tânăr autor. Tot în această perioadă se vor putea viziona proiecții de filme în aer liber și se va desemna titlul de cetățean de onoare domnului Florin Pricop.

Week-endul va fi plin de evenimente. Atât cei mici cât şi cei mari sunt invitaţi să ia parte la diferite activităţi. De vineri și până duminică vor fi spectacole pe scena amplasată în fața primăriei. Dar care au fost costurile acestei sărbători?

Autoritățile fac eforturi ca aceste zile să fie cât mai frumoase pentru locuitori. De la spectacole și până la târguri totul pentru cetăţeni. Dar ce spun aceștia, era nevoie de aceste zile?

Piaţeta Decebal va fi gazda spectacolelor din săptămâna care urmează. Locuitorii oraşului sunt așteptați să participe la toate activitățile dedicate acestui eveniment, dar şi să petreacă alături de invitaţi de renume.