Arhive

ROMÂNII VOR SĂ PETREACĂ TRECEREA DINTRE ANI ÎN LOCAŢII DEOSEBIT DE LUXOASE

Românii vor să petreacă trecerea dintre ani în locaţii deosebit de luxoase. Ei nu caută ofertele ieftine de Revelion, ci aleg în primul rând hotelurile de patru stele, atât în ţară, cât şi în străinătate. Fenomenul este cu atât mai surprinzător cu cât, vara, ei preferă ofertele speciale şi pachetele cât mai ieftine.

Potrivit reprezentanţilor uneia dintre cele mai mari agenţii de turism, de Revelion se vând cel mai bine vacanţele scumpe. Asta deoarece oamenii vor să râmână cu amintiri cât mai frumoase.

„De exemplu, dacă vrei să vinzi pensiuni de 150 de euro pe sejur, de Revelion, nu ai prea mare succes. Nu se merge neapărat pe criteriul preţ de Revelion, pentru că este considerat mare sărbătoare. Românii nu caută Revelioane ieftine. E o contradicţie între tendinţe: de Revelion nu este ideea să fie neapărat ieftin, ci merg pe patru stele, iar vara caută ieftin. Te duci la plajă, nu te interesează şi cauţi preţul”

El spune că, deşi caută vacanţe de patru stele, doar câteva mii de români îşi permit pachete pentru destinaţii exotice, de 2.500-3.500 de euro. Revelioanele exotice de peste 5.000 de euro pachetul se vând greu. Specialiștii estimează că doar câteva sute de români şi le permit.