PRIMARUL VASILE DELICOTI A PREGĂTIT DARURI PENTRU TOȚI COPIII DIN LOCALITATE

Este perioada când toți copiii se bucură de darurile aduse de Moș Crăciun. Cuminți sau mai puțin cuminți, cei mici se pregătesc cum știu ei mai bine să îl întâmpine pe cel mai iubit batrânel. A venit şi rândul micuților care studiază în instituțiile de învățământ din Poarta Albă. Ca în fiecare an primarul Vasile Delicoti a pregătit daruri pentru toți copiii.

Sediul Căminului Cultural, a fost asaltat de către copii. Însoțiți de părinți și bunici cu toții au participat la un spectacol pe cinste. De la muzică și colinde dedicate anotimpului iarna dar și sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou cu toții au simţit bucuria Naşterii Domnului. Incântați de spectacolul la care au fost actorii principali, cei mici au promis ca și in anul ce vine vor fi cel puțin la fel de cuminți, pentru a mai primi darurile Moșului.

Primarul Delicoti le-a pregătit cadouri tuturor copiilor.

Serbarea reprezintă un eveniment important, atât pentru copii, cât și pentru colectivul de cadre didactice. Astfel spectacolul de la Poarta Albă a reușit să aducă lumină în sufletele copiilor, a dat aripi imaginației și a creat o atmosferă plina de bucurie.