COPIII POLIȚIȘTILOR DIN MEDGIDIA L-AU ÎNTÂMPINAT PE MOŞ CRĂCIUN

O mașină a Poliției Medgidia a sosit în viteză, cu sirenele pornite şi girofarurile în funcţiune, pentru a-l aduce pe Moş Crăciun. În sediul instituţiei mai mulți copii aşteptau cu sufletul la gură ca bătrânul îmbrăcat în roşu să le ofere un cadou. Şi pentru că nu era arestat, moşul a coborât şi a mers în grabă la cei care erau nerăbdători să îl colinde.

La auzul veștii că Moșul s-ar putea să nu ajungă la ei, copiii au avut parte si de emoții…. Însă ar fi fost prea trist ca, în drumul său, tocmai din Laponia, să întâmpine piedici chiar la Medgidia aşa că a primit sprijinul politiștilor. Nu a durat mult și bătrânul a bătut cu toiagul în ușă. Leganându-se de pe un picior pe altul, Moș Crăciun a pășit în sală, intrebându-i pe copii dacă au fost cuminți.

După ce s-a aşezat lângă brad, cu toții au ascultat colindătorii.

Şi pentru că au fost cuminţi moș Crăciun le-a oferit câte un dar. Ba mai mult le-a adresat şi câteva cuvinte celor pe care i-a văzut an de an.

Moşul ce bun a ascultat răbdător poeziile pe care micuţii le-au pregătit. În acelaşi timp, emoţionaţi, părinţii îşi sorbeau din ochi copiii impresionaţi la vederea moşului.

Insoțiți de părinți, odraslele polițistilor au stat, rând pe rând, pe genunchii Moșului, soptind fiecare câte o poezie. Si, pentru ca au fost cuminți anul acesta, Moșul i-a răsplatit cu câte o pungă cu dulciuri.

După întâlnire micuții au plecat fericiți. Până anul viitor ei trebuie să fie cuminți și să învețe bine!