PRIMĂRIA LOCALITĂȚII VALUL LUI TRAIAN A SEMNAT UN PARTENERIAT CU TURCIA

Primăria localității Valul lui Traian, a fost vizitată de o delegație din Turcia. Președintele asociației primarilor din țara orientală a prezentat motivele pentru care este bine ca primarii din România să semneze un parteneriat cu ei. Fără să stea prea mult pe gânduri edilul Florin Mitroi a semnat acordul.

Primarul venit din Turcia a vizitat România cu scopul de a crea parteneriate. Acestea constau în schimburi de experiență, promovarea și conservarea tradițiilor turco-tătare în țara noastră dar şi încurajarea mediului de afaceri.

Pentru că există relații de ani de zile între cele două țări, reprezentanții turci doresc ca România să se dezvolte așa cum se cuvine. (imagini cand semneaza acordul ) Şi pentru că a fost încântat de propunere, primarul Florin Mitroi, a semnat imediat acordul și a susținut că își dorește o colaborare cât mai trainică.

Din totalul cetățenilor din Valul lui Traian, aproximativ 15% formează comunitatea turco-tătară. Prin acest parteneriat, reprezentanţii etniei vor putea beneficia de schimburi de experiență dar și de evenimente menite să păstreze tradițiile.

Președintele asociației din Turcia a fost încântat că a găsit aici un partener de nădejde. Astfel că Florin Mitroi este acum asociatul cu numărul 1101.

Atât gazdele cât și oaspeții și-au făcut cadouri.

Delegația din Turcia a vizitat şi Primăria municipiului Medgidia .