POLICAR ESTE O PUBLICAȚIE EDITATĂ DE ELEVII ŞCOLII „I. L. CARAGIALE”

De câțiva ani visul cadrelor didactice şi al elevilor de la Şcoala Gimnazială ,,I. L. Caragiale” din Medgidia s-a împlinit. Era dorința de a trimite la tipar o revistă şcolară . Denumită „POLICAR”, publicația conţine o diversitate de teme din domenii ca: istorie, literatură, ştiinţă, sport şi educație. După 8 ani, revista realizată de elevi a ajuns la numărul 24.

Cadrele dicactice spun că totul a fost o provocare pentru elevii şcolii în general, dar mai ales pentru cei talentaţi şi iubitori ai artei scrisului. La acest capitol instituția de învățământ se poate mândri cu elevii săi.

Revista apare o dată la trei luni şi este realizată de un colectiv redacţional alcătuit din elevi coordonaţi de dascălii lor. De la reportaje până la compuneri și dezbateri , materialele sunt strânse cu grijă pentru ca mai apoi să fie publicate.

Apariţia unei reviste este un lucru deosebit în viaţa unei şcoli. Important este și faptul că încearcă să abordeze probleme ce au în atenţie instruirea şi educarea copiilor. Prin intermediul publicației, oricare elev își poate face cunoscute opiniile în legatură cu școala, familia, societatea sau orice alt subiect. Tocmai de aceea colectivul redacțional așteaptă ca și alți colegi să li se alăture. Cu toții merită felicitări pentru munca depusă!