Arhive

PESTE 6000 DE PACHETE SUNT ÎMPĂRȚITE VÂRSTNICILOR DIN ORAȘUL NĂVODARI

Peste 6 mii de pachete sunt împărțite în aceste zile pensionarilor din orașul Năvodari, dar și persoanelor aflate în nevoie. A devenit deja o tradiție ca la Năvodari, Primăria să le facă sărbătorile de iarnă mai ușoare celor care nu-și permit să pună pe mese produse tradiționale. Încă de dimineață, năvodărenii au așteptat să-și primească pachetele.

Primăria Năvodari continuă acordarea pachetelor pentru nevoiaşi. Astfel, sărbătorile vor fi mai calde și mai frumoase pentru mai mult de 6.000 de pensionari, persoane cu grad de handicap sau persoane ce beneficiază de ajutor social.

Pentru unii dintre năvodăreni a fost pentru prima dată când au primit ajutoare de la Primărie. Spun că-i ajută extrem de mult, mai ales acum, în prag de sărbători.

Deși suntem în anul 2014, o parte a pensionarilor consideră carnea de porc, o delicatesă mult prea scumpă pentru a o pune pe masa de sărbători.

Pachetele au fost distribuite în perioada 15-17 decembrie la Casa de Cultură „Pontus Euxinus”, Casa Căsătoriilor, Club TSP Ecoterm și Cantina Socială din orașul Năvodari.