ZIUA COPILULUI A FOST SERBATA LA PEȘTERA

Ziua copilului a adus bucurie pe chipurile tuturor elevilor din comuna Peștera. De ziua lor , primarul comunei a făcut fericiți 500 de copii cărora le-a dăruit biciclete colorate. Cei mici au rămas impresionați de cadouri însă surpizele au continuat cu un spectacol de poveste iar la final s-au bucurat de un uriaș tort aniversar.
Ziua internațională a copilului a fost sărbătorită cu mare bucurie în comuna Peștera unde toți elevii au avut parte de surprize impresioanante. Autoritățile locale au reușit din nou să aducă zâmbete pe chipurile copiilor, cărora le-au dăruit biciclete colorate, perfecte pentru a face sport.

500 de copiii au fost de 1 iunie, mai fericiți ca niciodată. Cadourile i-au impresionat atât pe ei cât și pe părinții, care nu ar fi avut prea curând posibilitatea financiară pentru achiziționarea unei biciclete.

Surprizele dedicate copiilor au fost nenumărate. Centrul comunei s-a transformat imediat într-o scenă de poveste fiind orgaizat un spectacol artistic nemaipomenit.

De la petrecerea dedicată copiilor nu a lipsit nici uriașul tort aniversar . Bucuria celor mici a fost anul acesta nemăsurată. Toată comuna a fost imediat cucerită de bicicliști fericiți și curajoși . Autoritățile locale vor organiza periodic competiții de ciclism sprijinind în acest fel activitățile sportive.