Arhive

PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

Polițiștii constănțeni au efectuat mai multe percheziții la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani. Totodată, au fost controlate și documentele unei fabrici de panificație care ar aparține fratelui fostului șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului din Constanța, Mihai Perifan. Oamenii legii spun că prejudiciul este estimat la aproximativ 5 milioane de euro.

Polițiștii din Constanța au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de spălare de bani și evaziune fiscală. De asemenea, o percheziție de amploare a avut loc și la o fabrică de pâine din zona industrială. Oamenii legii au descins cu mașini civile, iar angajații fabricii au fost luați prin surprindere. Mai mult decât atât ei au negat cu vehemență faptul că locația ar fi verificată de polițiști.

Anchetatorii roiau în jurul fabricii astfel că reprezentanții fabricii au decis să iasă la lumină.

Oamenii legii estimează un prejudiciu situat în jurul valorii de 5 milioane de euro. Mihai Perifan se află în acest moment in arest tocmai pentru că ar fi intervenit pentru rezolvarea situației fratelui său, Daniel Perifan, care era cercetat pentru evaziune fiscală. O parte dintre asociații firmei la care au avut loc perchezițiile sunt la audieri, organele de anchetă urmând să ia măsurile necesare.