FESTIVALUL DE TEATRU TANŢA ŞI COSTEL A TRANSFORMAT MEDGIDIA ÎNTR-UN TĂRÂM DE POVESTE

După reprezentația tuturor actorilor veniți din mai multe zone ale țării, a venit și vremea festivității de premiere. Astfel că organizatorii au urcat pe scenă alături de artiștii și regizorii ce au făcut ca spectacolul să fie posibil. Şi cum era de aşteptat la final cei aplaudați au fost spectatorii, prezenți zi de zi în număr foarte mare.

După trei zile în care arta teatrului a fost celebrată de zeci de artiști a venit momentul care marchează încheierea celei de-a treia ediții a Festivalului Național de Teatru „Tanța și Costel”. Cum orice lucru care este frumos se termină repede, așa a fost şi în cazul spectacolelor care au adus bucurie în sufletele oamenilor.

Toate trupele de teatru în frunte cu regizorii au urcat pe scenă și au primit diplome de excelență de la organizatori.

Dragostea pentru teatru i-a făcut pe actori să vină până la Medgidia și să ofere publicului o parte din sufletul lor prin reprezentații actoricești. Încântați de cum au fost primiți aici de către locuitorii orașului și de faptul că sala a fost plină au spus că se vor reîntoarce de fiecare dată cu mult drag pe scena pe care au lăsat amintiri frumoase specatorilor prezenți.