PE LÂNGĂ PROBA DE ELEGANŢĂ, TINERII DE LA COLEGIUL TEHNIC DRAGOMIR HURMUZESCU AU FOST NEVOIŢI SĂ DEMONSTREZE CĂ SUNT ŞI TALENTAŢI

Au inceput balurile bobocilor, iar adolescenții ne demonstrează că eleganța și distracția merg mână în mână cu inteligența. Elevii sunt atenți la ținute, dar și la școală. Cu toții spun că vor să fie la înălțime, atât pe scenă, cât și in privința planurilor. La balul celor de la Colegiul Tehnic Dragomir Hurmuzescu din Medgidia concurenții le-au arătat părinților că au cu ce se mândri. Pe lângă proba de eleganța, tinerii au fost nevoiți să demonstreze și că sunt talentați.

Se spune că toamna se numără bobocii… Aşa că tradiţia continuă şi elevii de clasa a noua din cadrul liceelor sunt sărbătoriţi de seniori. Balul Bobocilor de la Hurmuzescu s-a desfăşurat în weekend la Casa Armatei din Medgidia. Evenimentul a strâns laolaltă elevi, părinţi şi profesori. Iniţiatorii, elevii claselor a XII-a, au găsit combinaţia perfectă pentru o manifestare cât mai reuşită: un juriu obiectiv, care a fost atent la cele mai mici detalii, sponsori generoşi, dar şi concurenţi frumoşi, ambiţioşi şi dornici să-şi arate calităţile şi să încânte prin eleganţă şi rafinament.

Şi pentru că totul s-a rezumat în cele din urmă la un concurs între elevi, competiţia şi-a supus participanţii la mai multe probe. Astfel, Balul Bobocilor a debutat cu prezentarea tinerilor, după care a urmat proba de dans, la care elevii s-au descurcat foarte bine. Cele mai gustate de către public au fost probele de originalitate, la care tinerii au fost liberi să-şi demonstreze talentul artistic.

În cadrul serii au prezentat câte un moment artistic și elevii talentați ai liceului. Gelica Dode care este și ea un boboc al liceului a reușit să culeagă ropote de aplauze. Prezenţi la eveniment au fost şi cei din cadrul programului after school.

După o seară lungă şi palpitantă, membrii jurilului au decis.

Dacă nu ați aflat încă, vă spunem noi: vremea Balurilor dedicate Bobocilor a sosit! Colegiul Tehnic Dragomir Hurmuzescu a demonstrat că elevii au talent! Aşa că rămâne doar să ii vedem şi pe tinerii celorlalte instituţii de învăţământ liceal.