Arhive

ORGANIZAȚIA DE FEMEI A PSD CONSTANȚA A FĂCUT O VIZITĂ LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DIN LOCALITATEA POARTA ALBĂ

În prag de sărbători, reprezentantele Organizației de Femei a PSD Constanța sunt aproape de bătrânii aflați în cadrul Căminului din localitatea Poarta Albă. Din dorința de a aduce în sufletele lor un strop de lumină și căldură acestea au oferit daruri unui număr de aproximativ 100 de persoane vârstnice. Produsele au fost specifice sărbătorilor de iarnă-carne de porc, cozonaci, fructe dar și băuturi răcăritoare.

Evenimentul a avut loc la sediul Centrului de Bătrâni din Poarta Albă. Alături de reprezentantele PSD s-a aflat și un grup de colindători din Ovidiu însoțiți de un preot. Gazdele au fost colindate și au primit cadouri dar și gânduri bune din partea celor prezenți.

Bătrânii au fost puternic emoționați de acțiunea doamnelor de la organizația PSD Constanța. Pentru ei orice gest le binevenit și le încarcă inima de bucurie .

Prin aceste daruri doamnele au adus în inimile bătrânilor bucuria sărbătorilor de iarnă, ca un ajutor al lui Moș Crăciun. Însă și noi toți putem fi un ajutor al moșului…