Arhive

PENTRU O FAMILIE DE LÂNGĂ POARTA ALBĂ, ACASĂ ÎNSEAMNĂ O CAMERĂ DINTR-O FERMĂ ÎNTREȚINUTĂ CU MULTĂ TRUDĂ ȘI SACRIFICII

Se spune că banii nu aduc fericirea dar o întrețin. Pentru o familie de lângă Poarta Albă, acasă înseamnă o cameră dintr-o fermă întreținută cu multă trudă și sacrificii. Aici trei copii trăiesc alături de mama lor după ce în urmă cu ceva timp tatăl s-a stins din viață. Veniți în urmă cu câțiva ani să muncească la vie tocmai din Timișoara aceștia trăiesc de azi pe mâine dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că au un adăpost deasupra capului.

Pana în urma cu doi ani, familia Marin era o familie fericită. Soții munceau și puteau oferi copiilor o viață modestă. Dar viața nu le-a pregătit lucrurile așa cum si le-au plănuit ei. Tatăl copiilor s-a îmbolnăvit și în urmă cu câțiva ania decedat. În urma sa au rămas soția și 3 copii.

Pentru a nu ajunge sub cerul liber cu trei copii, și fără ajutor din partea nimănui femeia și-a luat soarta în mâini și a decis să muncească pentru a-și ține copiii lângă ea.

În mijocul viei pe coama unui deal, trăiesc 3 suflete. Astăzi, singurul venit al familiei este salariul mamei pe care îl primește cu întârziere de la fermă. În preajma sărbătorilor ei nu au niciun ban. cu toate acestea micuții au îndrăznit să îi scrie moșului o scrisoare. Mai ales că ei nu cer prea mult- măcar o bomboană pe care ei știu să o împartă în 3.

Nu uitați de Crăciun de cei care au poate mai puțin decât voi! Pentru ei si puțin poate însemna atât de mult! Pentru că fiecare copil merită să i se îndeplinească dorințele, anul acesta puteți fi chiar voi Moș Crăciun!