INSTITUȚIA PUBLICĂ DIN NĂVODARI A FOST VIZITATĂ ȘI URATĂ DE CĂTRE UN COR DE ADOLESCENȚI

Bucuria Nașterii Mântuitorului a fost adusă și la primăria din orașul Năvodari. Astfel un grup de colindători a intrat în instituția publică pentru a ura celor din incintă să aibă parte de sănătate, bucurie, și prosperitate. Momentul a fost unul plin de emoție și a plăcut tuturor.

Acum în prag de sărbători, adolescenții au ieșit la colindat așa cum este datina din stăbuni. Tinerii au încântat auzul celor prezenți prin colinde calde și duioase care au scos angajații din birourile primăriei pentru a veni să îi asculte mai de aproape.

La final au mulțumit pentru aplauze, și pentru răbdarea de care conducerea primăriei a dat dovadă. Asta deoarece un an întreg cetățenii au venit să sesizeze numai probleme pe care le au edililor locali în vederea rezolvării, însă acum a venit momentul în care oamenii să le aducă celor din instituția publică o bucurie, înainte de Crăciun.

Viceprimarul Florin Chelaru, a fost încântat de vizita corului de colindători, și susține chiar că își aduce aminte unele dintre coline, încă din tinerețe….

Ca în fiecare an cei ce vestesc Nașterea lui Iisus Hristos, bat din poartă în poartă pentru a cânta vestea cea mare și a aduce zâmbetul pe fețele creștinilor.