Arhive

OAMENII SPUN CĂ AUTORITĂŢILE LOCALE NU VIN ÎN SPRIJINUL CETĂŢENILOR DIN ZONĂ

Strada Viilor din Medgidia este o zonă cunoscută de către mulți locuitori ai oraşului. Apelurile la poliția națională sau locală sunt la ordinea zilei şi asta pentru că în cartier locuiesc şi multe persoane certate cu legea… Oamenii sunt nemulţumiţi şi datorită faptului că în urmă cu câteva seri după o sesizare la poliția locală echipajul a ajuns la faţa locului după mai mult de o oră.

Mulți oameni din Medgidia cred că orașul unde locuiesc nu este cel pe care și-l doresc. Asta spun și locuitorii de pe strada Viilor care au numeroase argumente și mărturisesc că au fost dați uitării de către autoritățile locale. Nemulțumirile pornesc de la persoanele care tulbură liniștea in cartier.

De cealaltă parte, oamenii legii declară.

Tot în această zonă pe un teren abandonat au început să se depoziteze gunoaie, iar strada Ulmilor care a fost doar pietruită a rămas o zonă a craterelor. După fiecare ploaie pietrele ajung în gospodăriile oamenilor și chiar pe strada Viilor. Cetățenii din zonă spun că s-au plâns autorităților locale, dar până acum niciuna dintre aceste probleme nu s-a rezolvat.

Chiar dacă edilul Medgidiei cunoaște problemele cetățenilor din cartier, în acest moment nu are soluții.

Deşi sunt revoltaţi, locuitorii zonei încă mai speră la o rezolvare a problemelor sesizate şi doresc să facă parte din comunitatea municipiului. Ştiu că nimeni nu este mai presus de lege şi aşteaptă ca insituţiile abilitate să îşi facă datoria. Cât despre promisiunile autorităților, oamenii spun simplu: