Acasă Stiri Social REPREZENTANŢII COMPANIEI RAJA SPUN CĂ PARTIDELE ÎMPART FLUTURAŞI PRIN CARE MINT POPULAŢIA

REPREZENTANŢII COMPANIEI RAJA SPUN CĂ PARTIDELE ÎMPART FLUTURAŞI PRIN CARE MINT POPULAŢIA

17
0

Campania electorală aduce în prim plan tot felul de informaţii mai mult sau mai puţin adevărate. Printre acestea se numără şi flyere referitoare la compania RAJA care declară că nu este implicată politic şi contrazice tot ce se spune despre activitatea pe care o desfăşoară. Recent în Medgidia au apărut foi volante care acuză societatea că ar vinde apa din din localitate arabilor dar şi faptul că practică cel mai mare preţ din ţară.

Reprezentanţii Companiei RAJA spun că informaţiile vehiculate în flyerele care înseamnă cetăţenii să voteze candidatul ACL sunt neadevărate.

Referitor la preţurile practicate de societate Şeful Centrului Zonal Vest spune că nu sunt cele mai mari din ţară.

Potrivit Societăţii RAJA S.A. proiectul pentru conducta care leagă Medgidia de Cernavodă este răstălmăcit şi transformat într-o informaţie nereală.

Culmea ironiei este faptul că deşi nu este asumat oficial fluturaşul îndeamnă cetăţenii din Medgidia să voteze cu candidatul susţinut de primarul Marian Iordache, cel care a semnat contractul de delegare a serviciului de apă şi canalizare încheiat cu RAJA S.A.

Reprezentanţii Companiei RAJA neagă toate acuzaţiile şi le transmite celor interesaţi că poate dovedi cu documente faptul că informaţiile transmise de reprezentanţii partidelor politice sunt nereale. Tototdată spun că societatea nu se implică politic întrucât are menirea de a furniza servicii de calitate abonaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.