Arhive

OAMENII LEGII AU ÎMPĂRŢIT MATERIALE INFORMATIVE, DAR ŞI AMENZI, CETĂŢENILOR CARE NU RESPECTĂ REGULILE

Acţiune de prevenire a accidentelor în rândul pietonilor care traversează prin locuri nepermise. Oamenii legii au împărţit materiale informative, dar şi amenzi, cetăţenilor care nu respectă regulile. Printre aceştia, au existat şi recalcitranţi care s-au simţit ofensaţi de acţiunile poliţiei, şi au ripostat violent.

Traversarea prin loc nepermis reprezintă un obicei zilnic al multor pietoni, care nu se gândesc niciun moment că îşi riscă viaţa. Pentru prevenirea unor astfel de accidentele poliţiştii au tras un semnal de alrmă tocmai pentru ca pietonii să conştientizeze riscurile la care se expun.

Poliţiştii Serviciului Rutier şi cei din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii, au demarat campania în zona Gării Constanţa. Printre pietonii care nu dau doi bani pe lege, a fost identificat şi un tânăr recalcitrant, ce s-a simţit ofensat de acţiunile poliţiei

Pietonul recalcitrant a fost dus la secţia de poliţie şi amendat cu 380 de lei. Alţii pietoni, aventurieri, nu îşi expun doar propriile vieţi pericolelor de pe şosele, ci şi pe cele ale propriilor copii.

Numărul accidentelor produse pe fondul traversării neregulamentare a crescut considerabil în ultimul an.

Pietonii care nu traversează pe la marcaj, sunt amendaţi cu două puncte, ceea ce înseamnă 180 de Lei. Cei care plătesc în 48 de ore achită numai jumătate.