OAMENII ÎȘI REZERVĂ LOCURI DE CAZARE PENTRU CONCEDIUL DE PAȘTE

Deși nu a trecut mult din postul Paștelui, oamenii își fac deja rezervări pentru următoarele vacanțe. Astfel cei mai mulți optează să petreacă Sfintele sărbători în afara granițelor. Mai mult, există români care s-au orientat deja și știu unde se vor relaxa câteva zile în vacamța de vară.

Din cauza stresului cotidian, oamenii aleg să se recreeze în vacanțe. Și pentru ca detașarea de probleme să fie una completă, mulți aleg să plece în străinătate pentru câteva zile de răsfăț. Ce recomandări fac reprezentanții agențiilor de turism?

O altă ofertă foarte bună, spun specialiștii, ar fi un sejur pentru sărbătorile de Paște pe Insulele Corfu. Aici un sejur la un hotel de patru stele costă 179 de euro. În pachet sunt incluse: transportul cu autocarul, turul insulei și masa de Paște. O altă destinație preferată este în Turcia la Atlania. În acest loc un sejur all inclusive la un hotel de patru stele costă 318 euro de persoană. Transportul se face cu avionul, iar transferul și asistența turistică sunt incluse în preț. Dar cum nici sezonul estival nu este uitat de către românii ce aspiră la o vacanță ca la carte, agențiile au pregătit pachete convenabile.

Ofertele sunt variate, iar reprezentanții agențiilor de turism spun că cei dornici de experiențe inedite au de unde alege pentru că sunt sejururi la prețuri pentru toate buzunarele.