VĂRUL JUCĂTOAREI DE TENIS SIMONA HALEP S-A SINUCIS

Tragedie în familia Simonei Halep. Sora mamei sale și-a pierdut unicul fiu, care și-a pus capăt zilelor în propria casă. Se pare că din cauza jocurilor de noroc, bărbatul în vârstă de 29 de ani avea datorii foarte mari și nu le mai putea plăti.

Deși avea numai 29 de ani și toată viața înainte, Nicia Arghir a decis să își pună capăt zilelor. Tragedia s-a petrecut chiar în holul casei în care locuia împreună cu familia. Într-un moment de slăbiciune, bărbatul s-a spânzurat, fiind găsit târziu, în stop cardio respirator.

Tragedia i-a afectat pe toți cei care l-au cunoscut pe bărbat, mai ales că nu și-au imaginat niciodată că ar putea recurge la un asemenea gest. Situația financiară de acasă era una stabilă și nu ducea grijă de nimic, însă, vecinii susțin că era stresat din cauza datoriilor acumulate la cămătari, din cauza jocurilor de noroc.

Nicia Arghir era văr primar cu Simona Halep și singurul fiu al familiei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei, iar criminaliștii au demarat cercetări. deși pe trupul său nu au fost găsit alte semne decât cele specifice spânzurării.
sursa foto: libertatea.ro