Arhive

O MAŞINĂ A LUAT FOC, DUPĂ UN IMPACT TERIBIL, PE POD, LA OVIDIU

Un autoturism Logan a luat foc după ce s-a ciocnit cu un microbuz, pe podul rutier de peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, la ieşirea din Ovidiu. Echipaje ale pompierilor, poliţiei şi ambulanţei se deplasează spre locul tragediei.

Şoferul autoturismului a murit carbonizat. Microbuzul transporta pasageri, iar cel puţin patru persoane sunt rănite. Echipajele de pompieri de la ISU Dobrogea au lucrat contracronometru pentru a limita numărul de victime.

Pe podul de la Ovidiu a fost haos. Poliţiştii au blocat total circulaţia pentru ca pompierii şi medicii SMURD să poată interveni. Din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului Dacia Logan a provocat accidentul, după ce a intrat pe contrasens, iar maşina s-a izbit violent de microbuz. Pe lângă persoana carbonizată, în Logan se mai afla un pasager, care a fost scos în viaţă de pompieri. În microbuzul de transport persoane se aflau şoferul şi patru pasageri. Doi dintre ei sunt răniţi.

Circulaţia între Ovidiu şi Constanţa este deviată, în prezent, pe DJ 226 Lumina-Năvodari, cu continuare pe DC 86 Năvodari-Mamaia.

Persoana care a murit carbonizată era pasagerul din dreapta-faţă în Dacia Logan. Din păcate, a rămas încarcerată în urma impactului şi a ars de vie, după ce maşina a luat foc. Şoferul care a provocat tragedia a reuşit să iasă din maşină, însă este foarte grav rănit şi a fost transportat la spital de echipajul SMURD.

Din ultimele informaţii, în microbuz se aflau opt persoane. Şoferul şi patru pasageri au fost, de asemenea, răniţi. Loganul care a ars era înmatriculat în Galaţi.