Arhive

COMPLEXUL SPORTIV IFTIMIE ILISEI ATRAGE PREA PUŢIN ATENŢIA AUTORITĂŢILOR

După mai bine de 30 de ani de la inaugurare, Complexul Sportiv Iftimie Ilisei rămâne şi astăzi una dintre cele mai mari baze sportive din România. Numai că de atunci şi până acum nimeni nu a mai investit bani pentru renovare, iar timpul şi-a pus amprenta într-un mod nefericit. În acest an, Direcţia de Gestionare a Domeniului Public şi Privat a trecut pe lista lucrărilor importante şi schimbarea tâmplăriei care este din anii 80′.

Cândva mândria Medgidiei, acum doar o ruină. Vorbim Complexul Sportiv Iftimie Ilisei, care uşor, uor rămâne o amintire. Municipalitatea din Medgidia nu a mai alocat un leu pentru renovarea acestui, iar mai multe părţi din construcţie s-au prăbuşit.

După ani buni, DGDPP a teminat lucrările la acoperiş şi se va schimba tocăria. Acţiunea este binevenită, însă infimă în comparaţie cu necesarul.

Complexul are în dotare un hotel, stadion, patinoar, sală de sport, bazin de înot, piscină, teren de handbal, terenuri de tenis şi sală cultural distractivă, însă multe din dotări nu mai sunt funcţionale.