Arhive

O FAMILIE DIN VALEA DACILOR SE LUPTĂ CU VIAȚA ÎN FIECARE ZI

Trăiesc într-o sărăcie cruntă. Este vorba despre reprezentanţii familei Lebedov din Valea Dacilor care nu mai şitu ce înseamnă să te bucuri de venirea sărbătorilor. Veniturile pe care le au nu sunt suficiente pentru a avea un trai decent. Aşa că din păcate apropierea sărbătorilor de iarnă nu aduce zâmbete și bucurie în locuința în care stau cu chirie. Grija zilei de mâine este mult prea grea şi uneori devine insuportabilă…

Încă de la intrarea în casa se poate observa traiul sărăcăcios. Două paturi, o sobă care usucă mai multe rufe și jucării aruncate pe jos. Chiar dacă imaginea este dezolantă glasurile micuților înveselesc atmosfera.

Cei 5 copiii ai familiei Lebedov nu i-au cerut lui Moș Nicolae daruri scumpe. S-au mulțumit cu ce au primit. De la un iaurt și până la o gutuie, toate au adus un zâmbet pe chipurile lor.

Anul trecut de sărbători Televiziunea Alpha Media a reușit să le întindă o mână. Cu sprijinul unor oameni cu suflet mare familia a putut să își achite factura la energia electrică întreruptă la acea vreme de mai bine de 3 luni. Copiii au reuşit să se bucure de beculețele colorate ale instalației.

Din păcate, în 2014 viaţa familiei nu s-a schimbat prea mult. Micuții spun că au fost cuminţi şi așteaptă ca moș Crăciun să îi viziteze din nou. Mai ales că ei nu cer prea mult…

Şi dumneavoastră stimaţi telespecatori Puteţi fi Moş un Crăciun pentru copii care cred că moşul i-a uitat. Fiecare micuț merită să se bucure de sărbători şi împreună putem să îi dăm mână de ajutor… moșului!