Arhive

HCM CONSTANŢA VA JUCA PENTRU OPTIMILE CUPEI ROMÂNIEI LA CĂLĂRAŞI

Nici nu s-a încheiat bine turul campionatului Ligii Naționale că, HCM Constanţa are parte de o deplasare pe un teren „minat”. Sportivii de la malul mării se vor întâlni cu AHC Dunărea Călăraşi, în partida contând pentru optimile Cupei României la handbal masculin.

Pentru HCM Constanța a fost cea mai grea perioadă din ultimul deceniu, problemele financiare au afectat campioana României în multe dintre confruntări. Fără un lot echilibrat valoric, cu mulți tineri care, momentan, nu au reușit să confirme, HCM a înregistrat șapte victorii, două rezultate de egalitate și cinci înfrângeri. Aceasta este cea mai slabă linie de clasament din ultimul deceniu, HCM fiind pe locul 6, cu 23 de puncte, dar lupta pentru primul loc înaintea play-off-ului nu este nici pe departe încheiată. Liga Națională se va relua la 28 ianuarie, când HCM Constanța va întâlni, pe teren propriu, formația Potaissa Turda.

Rivalitatea dintre cele două echipe este foarte bine cunoscută, iar toţi suporterii se aşteaptă la un meci tensionat, unde ambele formaţii se vor lupta cu toate forţele şi vor da tot ce e mai bun pentru a se califica. Partida, ultima din optimi, va începe la ora 17.00

Cele şapte echipe calificate în sferturi sunt: Dinamo Bucureşti, HC Vaslui, Poli Timişoara, CSM Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu, HCM Minaur Baia Mare şi HC Odorhei.