LOCUITORII DIN VALEA DACILOR VOR AVEA STRĂZI ŞI TROTUARE ASFALTATE

Dacă un primar este sau nu gospodar se cunoaşte după felul în care arată localităţile pe care le administrează. Este și cazul autorităţilor de la Medgidia. Aici în urmă cu câțiva ani, a inceput un amplu proiect de modernizare a tramei stradale. Insă mai greu este în cazul satelor arondate printre care se numără şi Valea Dacilor.

De mai mulți ani locuitorii din Valea Dacilor au așteptat să li se asfalteze străzile. Din păcate în această localitate nici măcar trotuare nu sunt. Parțial cele care au fost realizate cu mulți ani în urmă sunt distruse și acoperite de iarbă.

Cu toate acestea avem şi vești bune. Edilul orasului a declarat că localitatea Valea Dacilor se va bucura în sfârșit de străzi circulabile dar și de trotuare. Totul pentru ca locuitorii să poată beneficia de condiții decente

Administrația locală a demarat procedurile de inițiere a lucrărilor. În acest moment, se așteaptă un aviz de principiu pentru ca societatea Apollo Ecoterm să poată începe munca.

Oamenii sunt nemulțumiți. Ei nu mai cred în aceste promisiuni. Se plâng de modul cum circulă prin localitate mai ales atunci când plouă.

Municipiul Medgidia nu cuprinde doar localitatea de reședință, ci și satele Remus Opreanu și Valea Dacilor. Aceste localități trebuie aduse cât mai aproape de standardele unui oraș, mai ales că ele fac parte din municipiul Medgidia. Asta își doresc și oamenii care au așteptări de la cei pe care i-au votat .