Arhive

COMUNA CRUCEA VA AVEA CEL MAI MODERN CĂMIN DE BĂTRÂNI

Cel mai nou și modern cămin de bătrâni a fost construit în localitatea Stupina. Investiția realizată de către administraţia locală este finanţată din fonduri europene nerambursabile și are o valoare de 2.615.000 lei. Potrivit edilului Gheorghe FRIGIOI unitatea de cazare respectă toate standardele unui hotel de patru stele.

Ca orice comunitate care se respectă, administrația locală din comuna Crucea investeşte pentru bătrâni. Așa că primarul a hotărât ca în localitatea Stupina să construiască unul din cele mai moderne cămine din ţară. Totul a fost realizat pentru a le oferi persoanelor de vârsta a treia o viață liniștită.

Construcţia a fost finalizată şi acum se lucrează la finisaje. Primarul preconizează ca unitatea să fie inaugurată la începutul lunii august. Potrivit proiectului primăria asigură toate condițiile de la clădire până la utilități. Căminul are 16 camere, dotate cu televizoare, spații de plimbare și recreere și un cabinet medical.

Căminul este unul de 4 stele. Pentru că sunt bătrâni care nu mai au pe nimeni, primarul a gândit că este datoria autorităților să îi ajute. Urmează ca până în toamnă căminul să aibă și un părculeț cu lampadare și alei de promenadă.