Arhive

LOCUITORII DIN TUZLA SI EFORIE, RĂMÂN FĂRĂ APĂ LA ROBINET O ZI ÎNTREAGĂ PE 20 NOIEMBRIE

Localitățiile Eforie și Tuzla, din zona metropolitană Constanța, vor ramane fara apa la robinete. Si asta deoarece Compania RAJA SA va racorda magistrala de alimentare cu apa din Eforie Sud. Abonaţii societăţii sunt rugati să iși asiugre rezerve apă pentru consum şi uz casnic.

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Sud, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la rezervorul principal de 5.000 metri cubi, din incinta stației de pompare aferentă localității, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 20 noiembrie 2014, în intervalul 00,00 – 24,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Eforie Sud și zona de nord a localității Tuzla.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată – localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Sud, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 45 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km.